arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Advocaten

Wij proberen een kantoor te zijn dat altijd oog heeft voor ‘de mens achter de zaak.

Onze advocaten

Voor Mr Frank Vermeeren en Mr Mariëlle van der Giessen is het advocatenvak niet alleen een passie, maar ook een missie. Wat hen beiden typeert is een grote betrokkenheid bij elke zaak en cliënt. Wilt u een zaak bij ons in behandeling geven, dan voeren wij eerst een oriënterend gesprek met u. Daarin stellen wij samen vast wat u wilt bereiken en wat de beste weg naar dat doel is.

Mr F.L.L. Vermeeren

Frank Vermeeren studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam en is advocaat sinds 1987. Na zijn start in Breda was hij 10 jaar partner bij Van Dijk & Vermeeren Advocaten te Maastricht, en heeft hij sinds 2001 zijn eigen kantoor, Vermeeren Advocaten. Mr Vermeeren is gespecialiseerd in arbeidsrecht en strafrecht. Hij maakt deel uit van de netwerken LS Advocaten Strafrecht en Het-Ontslag.nl. Naast zijn dagelijkse praktijk was hij docent strafprocesrecht en examencorrector aan de beroepsopleiding voor advocaten.

Frank Vermeeren staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd met de volgende rechtsgebieden:
– strafrecht
– arbeidsrecht

U kunt hem bereiken via 073-6127165 of fvermeeren@vermeerenadvocaten.nl

14frank

Mr M.C. van der Giessen

Mariëlle van der Giessen studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit Maastricht en werd als advocaat beëdigd in 1998. Na diverse functies in het bedrijfsleven startte zij in 1996 haar eigen juridisch adviesbureau. Het bleek een springplank naar de advocatuur. Van 1998 tot begin 2013 voerde Mariëlle een gespecialiseerde praktijk op het gebied van arbeidsrecht en personen- en familierecht. Vanaf 2003 was zij advocaat bij La Gro advocaten, een middelgroot advocatenkantoor in het Groene Hart, mede als partner en als bestuurslid van de maatschap. In 2013 heeft zij het MAAT Mediation opgericht, van waaruit zij als gecertificeerd MfN Registermediator optreedt in met name arbeidsconflicten en echtscheidingen. Sedert 1 mei 2014 is zij advocaat-partner bij Vermeeren Advocaten. Naast de dagelijkse advocaat- en mediationpraktijk is Mr Van der Giessen verbonden als vaardigheden en ethiek-trainer aan de Beroepsopleiding voor Advocaten.

Mariëlle van der Giessen staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd met de volgende rechtsgebieden:
– personen- en familierecht.

U kunt haar bereiken via 073-6127165 of mvandergiessen@vermeerenadvocaten.nl

13marielle

Zo werken wij voor u

Wilt u een zaak bij ons in behandeling geven, dan voeren wij eerst een oriënterend gesprek met u op ons kantoor. Daarin stellen wij samen vast wat u wilt bereiken en wat de beste weg naar dat doel is. Vervolgens maken we duidelijke afspraken over de vervolgstappen en zijn we transparant over onze honorering. Wij werken op basis van een uurtarief, maar in zaken die zich daarvoor lenen maken we met u een afspraak over een vaste prijs. Alle afspraken leggen we schriftelijk vast. Na uw akkoord gaan wij direct voor u aan de slag.

Tijdens de behandeling van uw zaak overleggen we met u over elke stap. Zo nodig vragen wij u tussentijds naar ons kantoor te komen om het verloop van de zaak persoonlijk met elkaar te bespreken. Uiteraard krijgt u van ons ook kopieën van alle correspondentie en eventuele processtukken. Na afloop van de zaak evalueren we samen het bereikte resultaat.

Als u uw belangen aan ons toevertrouwt, mag u rekenen op de volledige inzet van onze kennis en kunde, maar ook op een vertrouwelijk en informeel contact. Wij proberen een kantoor te zijn dat altijd oog heeft voor ‘de mens achter de zaak’.